DE MAGIE VAN POLAROID

DE MAGIE VAN POLAROID

Arno Bauman en Sjef Duin hebben een Boek met de titel 'De Magie van Polaroid' gerealiseerd. in dit boek hebben zij het werk van veel professionele fotografen en kunstenaars verzameld. Ook ik heb diverse spreads mogen vullen.

ROTTERDAMSE DAADKRACHT MET EEN EEUW ERVARING

ROTTERDAMSE DAADKRACHT MET EEN EEUW ERVARING

Van Omme en de Groot Projectontwikkelaars en Bouwers bestaan 100jaar.
Samen met PRSC Vastgoed Communicatie heb ik een 180 pagina's tellend boek gerealiseerd.

VETERANEN

In Veteranen geeft fotograaf Paul de Graaff meer dan honderd oud-militairen een gezicht. Ze dienden in landen als Afghanistan, Libanon, Bosnië, Kosovo en andere brandhaarden in de wereld. De Graaffs indringende portretfoto’s spreken boekdelen over wat de veteranen daar hebben meegemaakt. Hun openhartige verhalen gaan soms over nare herinneringen: aan mitrailleurvuur en bermbommen, kapotgeschoten huizen, doden en gewonden, angst en paniek. Maar ook getuigen ze van de warme contacten die ze vaak hadden met de lokale bevolking en de onvoorwaardelijke vriendschap en kameraadschap tussen militairen onderling. Veel van die vriendschappen hebben de tand des tijds doorstaan. 

 Veel veteranen zijn -inmiddels- trots op wat zij deden en de meesten beschouwen de ervaringen die ze hebben opgedaan tijdens hun missie als een verrijking. Maar sommigen hebben het er nog steeds moeilijk mee en denken af en toe, of vaak, terug aan een heftige tijd. Met dit boek hoopt Paul de Graaff te bewerkstelligen dat nog meer veteranen hun herinneringen zullen delen, en dat familie en vrienden hun het respect tonen dat ze verdienen.

Dit boek is bedoeld voor veteranen, hun familieleden en vrienden, en iedereen die geïnteresseerd is in pure verhalen over Nederlandse militaire missies.

 “Ik hoop dat door dit boek nog meer mensen vragen aan veteranen gaan stellen. Ogenschijnlijk normale vragen als: “Hoe gaat het?” of “Hoe was het daar?” Dit boek laat zien dat het het waard is om naar die verhalen te luisteren.” (Peter van Uhm, Commandant der Strijdkrachten BD, in het voorwoord)

PAUL

In dit fotoboek laat ik mijn fotografie schilderijen en beelden zien. Tijdloze zwartwit fotografie gaat samen met impressionistische schilderijen en beelden uit grove natuurlijke materialen.

HERMAN

Deze cassette met 6 boekjes is een uitgave van het Algemeen Dagblad.
Boekjes met inspirerende gerechten en recepten.

TRADITIE

Bij het lustrum van de Rotterdamsche Manège is dit historisch overzicht uitgegeven. De oudste manège van Nederland laat in dit boek zien dat zij nog steeds bol van traditie staat.

ONCE USA

Roadtrip van Los Angeles naar Dallas. Lonely roads, Beautiful Women and Lovely Poems.

HERMAN DICHTBIJ

Roadtrip met Herman den Blijker door Frankrijk en Zuid Spanje. Op zoek naar bijzondere ingredienten en gerechten.

BOTTLED WATER INDIA

Een boekje over 10 dagen te paard in India van Jaipur naar Udaipur. De foto’s laten diverse facetten zien van het kleurrijke gebied tussen Jodhpur en Udaipur.